<<< Înapoi la articole

Fosta campioană aspiră la promovare în noul sezon al Ligii 5 Prahova – Vest 23/24

Echipa de fotbal CS Șirna este pregătită să-și apere titlul și să promoveze într-un nou sezon plin de provocări

Noul sezon al Ligii 5 Prahova – Vest 23/24 a început cu entuziasm și determinare pentru echipa de fotbal CS Șirna, fosta campioană a sezonului trecut. Echipa și-a propus să continue seria de succese și să obțină promovarea într-un nou sezon competitiv.

După un sezon impresionant în care au câștigat titlul în Liga 5 Prahova – Vest, CS Șirna a demonstrat că are potențialul de a se impune în competiția locală. Cu un antrenor dedicat și o echipă formată din jucători talentați și determinați, CS Șirna a devenit o forță de luat în considerare în fotbalul local.

Noul sezon aduce noi provocări pentru echipa CS Șirna, dar aspirațiile rămân aceleași – promovarea într-o ligă superioară. Jucătorii și staff-ul tehnic sunt hotărâți să-și pună în valoare abilitățile și să lupte pentru fiecare punct în fiecare meci. Ei sunt conștienți de nivelul ridicat de competiție și de efortul necesar pentru a obține promovarea, dar sunt pregătiți să facă față acestor provocări.

Antrenorul echipei CS Șirna a declarat că obiectivul principal al sezonului este promovarea și că echipa se pregătește intens pentru a-și atinge acest scop. El a subliniat că determinarea și disciplina vor fi cheile succesului în acest sezon și că jucătorii sunt motivați să-și demonstreze calitățile pe teren.

Suporterii echipei CS Șirna sunt și ei nerăbdători să vadă cum se va desfășura noul sezon și să îi susțină pe jucători în fiecare meci. Ei au încredere că echipa va reuși să se impună și să obțină promovarea, aducând astfel bucurie și mândrie comunității locale.

Cu un palmares impresionant și cu o echipă puternică, CS Șirna este pregătită să își înceapă drumul în noul sezon al Ligii 5 Prahova – Vest 23/24. Cu determinare, pasiune și efort, echipa speră să aducă succesul și promovarea mult dorită. Toți ochii sunt ațintiți asupra lor, iar suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura această nouă aventură fotbalistică.

<<< Înapoi la articole